Vipps med flere endringer

Tirsdag offentliggjorde betalingstjenesten Vipps at de ruller ut til sammen 30 hovedendringer i den nye versjonen av appen.

– Det har tatt tid, men har vært verdt å vente på. «Nye Vipps» er mye mer brukervennlig, og gjør at vi har et veldig godt utgangspunkt for videre produktutvikling. Slik skal vi bygge smartbetaling ved at Vipps kan brukes i langt flere betalingssituasjoner fremover, sier Elisabeth Barrie, som har vært ansvarlig for utviklingen i Vipps.

Foreløpig er den nye versjonen av appen tilgjengelig for iOS-brukere med versjon 10 eller 11 av operativsystemet, men det er også mulig å gå inn i AppStore og oppdatere aktivt, så får du siste versjon.

– Vanskelg å vente

En Android-versjon er også rett rundt hjørnet.
– Ideelt sett ville vi tatt ut både ny iOS- og Androidversjon samtidig, men for oss var det vanskelig å vente når vi har nyheter som kommer brukerne til gode. Det er ikke lenge til ny Android-versjon er klar, og da kan vi også gjøre lanseringen litt smidigere ved å lansere i puljer. Og de aller ivrigste Android-brukerne håper vi melder seg som beta-testere, sier Barrie.  

Post Author: GH Olsen