fm8000 oddstips 17. januar

I dag har vi spansk cup på menyen.

Barcelona – Levante (H med handicap 0-1, 1.25)
Barcelona tapte overraskende 2-1 borte mot Levante i første kamp av 1/8-delsfinalen i Copa del Rey. Ernesto Valverde stilte med et svakt mannskap, og ønsker ikke en gjentagelse av den begredelige forestillingen. Barcelona har aldri tapt hjemme mot Levante, og de fire siste oppgjørene har endt med over 2.5 mål.

Espanyol – Villarreal (H, 2.00)
Espanyol ledet 2-0 til det 85. minutt i det første oppgjøret, men det endte utrolig nok 2-2. Villarreal ligger på nedrykksplass i serien og har fire poeng opp til trygg grunn. Athletic Bilbao venter til helgen i en svært viktig kamp, og dermed tror vi at flere spillere blir spart. Espanyol har vært sterke hjemme i år, og har ikke tapt hjemme mot Villarreal siden 2014.

Real Sociedad – Real Betis (U med 0-1 handicap, 3.70)
Ingen av lagene har vært i spesielt god form den siste tiden, men Sociedad fikk seg en liten opptur i mandagens kamp mot Espanyol. Real Betis er for øyeblikket på en godkjent 7.plass i La Liga, og man skal ikke se bort ifra at grønn-stripene tar seg til Europa-spill neste sesong. Men som tidligere nevnt så har de ikke den beste selvtilliten om dagen etter 2 tap og 1 uavgjort på sine 3 siste liga-kamper.
Real Sociedad slipper inn lite mål, og vi ser for oss en sjansefattig kamp. Her lukter det uavgjort, men vi går for ettmålsseier til hjemmelaget.

Samlet odds: 9.25
Spillestopp: 19.25

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

Post Author: GH Olsen