Cobra Bodø er ute med ny låt.

Perspektiv er en sang om nettopp det- å sette ting i perspektiv.
Medienes fokus i begynnelsen av covid-pandemien var i stor grad hvor vanskelig alt var for oss nå. Vi måtte ha hjemmekontor og hjemmeskole, og vi opplevde alt for tett og mye tid i familiene. Fritidsaktiviteter, hytteturer, spa og frisør utgikk. Butikkhyllene tømtes i takt med at frysere og kjøleskap ble fylt opp.
Og visst har dette året vært vanskelig for svært mange. De nasjonale tiltakene har vært strenge, men de fleste av oss har kunnet leve ganske godt likevel- og helsevesenet har kapasitet til å ta oss i mot dersom vi skulle bli smittet.

Midt i den surrealistiske hverdagen vi ble kastet ut i i mars, kom det stadige påminnelser fra et av våre feriemål, et område vi nå bare kunne drømme om å besøke- Hellas. Men i stedet for ferieidyllen vi lengtet etter, var det flyktningeleirene på Lesvos, blant annet i Moria-leiren, som ble beskrevet. Vi fikk se en annen dimensjon av vanskelig. Her manglet tilgang til sanitære fasiliteter, det manglet mat og rent vann, legemidler og tilgang til helsehjelp. Tusenvis lever fortsatt i denne realiteten.

Denne sangen handler om å sette ting i perspektiv.

SPOTIFY: https://open.spotify.com/album/35zbtl4Ea6ypk6lQX86NAw

Vokalist: Signe Ramberg / Komponist: Roger B. Fredriksen / Tekst: Margareth J. Kristiansen / Arrangement: Ivar Jensen

Post Author: Børge Einvik