fm8000 oddstips 11. januar

Gutta i KeegSports gir oss daglige langoddstips. Her er ukens siste tips:

Lyon – Stade Reims (H, 1.40)
Hjemmelaget, som holder 3.plassen i seriespillet, ønsker sterkt å slå tilbake etter tirsdagens cupfadese mot Strasbourg. Selv om Reims er ubeseiret på sine 3 siste kamper, har de ikke vunnet borte fra eget gress siden slutten av oktober, og viser til fattige 6 mål på totalt 9 bortekamper.

Leeds – Derby (U, 3.50)
Leeds er et av de lagene man aldri blir klok på; når de leder tabellen, så snubler de – og har tapt sine 3 siste kamper. Derby er som sin motstander, flink til å gi fansen et snev av håp – før de skuffer igjen. Samtidig er de en klegg, og de er et av lagene som kan utnytte Leeds’ dårlige form. Her har vi to lag som kunne trengt seg en pause, og som har viktige spillere ute. Begge lag blir nok å gi alt de har her, og vi ser på uavgjort som det mest sannsynlige utfallet.

Rayo Vallecano – Celta Vigo (H, 2.40)
Hjemmelaget har vunnet 2 kamper på rad for første gang denne sesongen, og blir å satse alt for å komme seg vekk fra nedrykksstriden. Celta Vigo har ingen god sesong, og har nå to tap etter hverandre. De har også sluppet inn minimum 1 mål de siste 18 bortekampene sine. To lag som ser en god mulighet for 3 poeng, og vi heller spenstig mot en knapp hjemmeseier – med et snev av uavgjort.

Samlet odds blir da 11,76 og spillestopp er kl. 20.40.

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

 

Post Author: GH Olsen