fm8000 oddstips 14. januar

Manchester City, Real Sociedad og Roma spiller kamper i dag. Her er ukens første tips.

Man City – Wolverhampton (H 0-1 handicap, 1.45)
Man City jakter Liverpools tabelltopp som en hauk, og blir garantert å kjøre på fra første spark på ballen. Ingen nevneverdige skader å melde fra de lyseblå, og de har vunnet 5 av de 6 siste møtene mellom partene. Wolverhampton sjokkerte Wembley i sin forrige bortekamp mot Tottenham. De står også igjen med mye selvtillit etter å ha slått Liverpool ut av FA-cupen. Alikevel tror vi at «ulvene» ikke rekker helt opp i dette oppgjøret, og vi ser for oss at det kan bli nok en stor seier om vi får tidlige scoringer fra hjemmelaget.

Real Sociedad – Espanyol (U, 2.95)
Hjemmelaget avsluttet en tapsrekke på tre kamper mot ingen andre enn stormakten Real Madrid på ærverdige Santiago Bernabeu, og klatret dermed opp på en 11.plass. Vi har sett lite mål i kampene til Sociedad denne sesongen, og da spesielt på hjemmebane hvor de står med fattige 6 mål på 8 kamper. Espanyol har også hatt en turbulent sesong, og har kun scoret 8 mål på 9 bortekamper. Vi ser for oss en målfattig kamp, og da må man tørr påstå at 2,95 er en godkjent odds.

Roma – Virtus Entella (H 0-1 handicap, 1.41)
Virtus Entella overrasket alle med seier over Genoa i Coppa Italias fjerde runde. Nå venter Roma i 1/8 delsfinalen, som har vunnet 3 av de 4 siste i Serie A. Med over 2 uker siden forrige kamp, forventer vi at Roma stiller med et sterkt mannskap, og kjører over Serie C-laget.

Samlet odds: 6,03
Spillestopp: 20.55

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

 

Post Author: GH Olsen