fm8000 oddstips 15. januar

Her er tirsdagens tips. Er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

Valladolid – Getafe (U, 2.85)
Getafe har imponert så langt i den spanske ligaen, og stiller komfortabelt med en 1-0-seier fra det første oppgjøret. En foreløpig 7.plass i La Liga, bare 1 poeng bak Europa League-spill, gjør at selvtilliten forflytter seg over i cupen også. Samtidig ser vi ingen grunn til at de blir å ta de store sjansene, og blir nok å ligge dypt – og satse på kontringer. Valladolid har nok med å konsentrere seg om overlevelse i La Liga, og er nå bare 3 poeng unna direkte nedrykk. Alikevel slipper de inn like lite mål som flere av ligaens beste lag, og ligger på et snitt på imponerende 1 mål pr kamp. Lite mål, og et tålmodige bortelag lukter uavgjort.

Blackburn Rovers – Newcastle United (H, 2.30)
Blackburn imponerte med en 2-0-seier over Millwall i helgen. Newcastle har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper, og kom seg ned på nedrykksplass i helgen. Newcastle har faktisk ikke vunnet på bortebane i FA-cupen på 13 år – noe som tilsvarer sine 15 siste bortekamper. Newcastle har også fattige 1 mål på sine 7 siste bortekamper i turneringen, og grunnet sin posisjon i Premier League tror vi at de blir å spare enkelte spillere. Her går vi for en leken hjemmeseier!

Stoke City – Shrewsbury Town (H, 1.42)
Vi fikk 1-1 i det forrige møtet mellom lagene, og dermed måtte Stoke-manager Gary Rowett finne seg en annen jobb. Hjemmelaget har skuffet stort denne sesongen, og ligger på en 15.plass i Championship. Shrewsbury Town har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper, og ligger langt nede i League One. De tapte 0-3 for Charlton i helgen, og vi ser ingen grunn til at de skal klare å stå imot på Bet365 Stadium. Enkel hjemmeseier.

Samlet odds: 9,31
Spillestopp: 19:25

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

 

Post Author: GH Olsen