fm8000 oddstips 16. januar

Hel-fransk kupong med gode odds på gode muligheter!

Monaco – Nice (H, 2.10)
Dette er oppgjøret mellom to lag som ligger langs den franske riviera.
Her har vi et hjemmelag som er inne i en positiv periode, i en ellers skuffende sesong. Monaco kan fort bli et lag å følge med i vårsesongen, og et lag som gir mange gode odds for gode muligheter.
Nice trenger sårt poeng de neste kampene, men dessverre for dem scores det for lite mål. 14 mål på 19 kamper er rett og slett skrekkelig. En målfattig kamp med knepen hjemmeseier.

Guingamp – Rennes (B, 2.20)
Guingamp ligger på sisteplass i Ligue 1, men fikk seg en opptur da de slo ut selveste PSG i den franske cupen. Vi tror dette gir en urealistisk selvtillit, for hvor ofte får man tildelt 3 straffespark i en og samme kamp? Rennes er en av de store overraskelsene i år, og de ligger nå og lukter på en Champions League-plass. De er også et av ligaens beste bortelag denne sesongen. Burde være realistisk med borteseier.

Saint-Etienne – Marseille (H, 2.20)
Nesten overraskende høy odds på det man må kalle en naturlig hjemmefavoritt. Det er fullstendig krise i Marseille om dagen, og de står med 8 kamper uten seier i alle turneringer. De røyk blant annet i cupen mot et lag fra nivå 4. Saint-Etienne er det nest beste hjemmelaget i ligaen, og står så langt uten tap denne sesongen. De er bare knappe 4 poeng bak 2.plassen Lille – med en kamp mindre spilt.

Samlet odds: 10.16
Spillestopp: 18.55

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

Post Author: GH Olsen