fm8000 oddstips 18. januar

Her er ukens siste tips

Hoffenheim – Bayern Munchen (B, 1.52)
Bayern Munchen avsluttet med 5 strake seiere før vinterpausen, og går nå inn i andre halvdel av sesongen 6 poeng bak serieleder Borussia Dortmund. Hoffenheim står med to hjemmetap hittil i sesongen, har bare holdt nullen i en av de siste åtte kampene, og slapp inn tre mål i generalprøven mot Anderlecht.  Vi tror Lewandowski & co. gjør det som skal til for å hente 3 poeng hjem til Bavaria.

Lille – SC Amiens (H, 1.45)
Lille ligger på 2.plass i Ligue 1, med Lyon og Saint Etienne pustende i nakken. Forrige hjemmekamp endte med tap for Lyon, men de har likevel plukket 10 poeng på de 5 siste kampene. Amiens har ikke vunnet en kamp siden begynnelsen av desember, og har den dårligste bortestatistikken i Ligue 1, med bare 8 poeng av 30 mulige. Hjemmelaget burde ha kontroll på dette.

Norwich City – Birmingham City (H, 1.75)
Norwich er inne i en dårlig periode, og står uten seier på sine 4 siste kamper. Her kan de skylde litt på tøff motstand, og de har foreløpig mistet plassen om direkte opprykk. De møter et tøft kampprogram i nær framtid, og er avhengig av å opprettholde den gode hjemmestatistikken som viser 8 seiere av 13 mulige. Heldigvis er bortelaget fra Birmingham også inne i en mindre god periode, og 4 borteseiere på 13 forsøk er ikke direkte fryktinngytende.

Samlet odds: 3,86
Spillestopp: 20:25

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

Post Author: GH Olsen