fm8000 oddstips 21. januar

Ukens første tre kamper finner du her – levert av gutta i KeegSports.

Juventus – ChievoVerona (H 0-1 handicap, 1.30)
Juventus tar i mot jumbolaget Chievo til siste kamp i runde 20. Chievo har kun en seier hittil i sesongen og har bare scoret 14 mål. Juventus leder serien med god margin, og har ikke tapt en eneste kamp. De har kun vunnet 4 av de siste 14 kampene med mer enn ett mål, men vi tror likevel at dette er en kamp hvor målene renner inn.

Bolton Wanderers – West Bromwich Albion (B, 1.70)
West Bromwich reiser til Reebok Stadium for å jakte tre nye poeng i kampen om direkte opprykk til Premier League. Bolton står med svake 18 mål på 27 kamper, og har kun ett poeng på de fire siste kampene. West Bromwich på sin side, har ikke vunnet siden Boxing Day, men prestasjonen mot Norwich i forrige runde var oppløftende. Det er mange som mener at West Bromwich har det høyeste toppnivået i ligaen, og dette kommer nok av at de beholdte de fleste spillerne etter nedrykk fra Premier League. De har scoret desidert flest mål i Championship, og hvis de skal henge med i toppen, er de nødt til å vinne denne – noe de blir å gjøre komfortabelt.

Genoa – AC Milan (U, 3.05)
Hjemmelaget Genoa ligger på en grei 14.plass i Serie A, og det kan de takke det polske stjerneskuddet Krzysztof Piątek for. Det er nettopp han og Cristiano Ronaldo som krangler om toppscorer-tittelen, og når en spiller scorer 13 av klubbens 25 mål denne sesongen, så er det grunn til å tro at laget hadde vært i nedrykksstriden uten han. AC Milan ser mer pigg ut enn på lang lang tid, selv om de nylig tapte for Juventus i den italienske Supercupen. AC Milan kjemper om en Champions League-plass, og man skal ikke se bort ifra at de blir å ta innersvingen på lag som Lazio og Roma. Vi føler at Milano-laget burde være favoritter før dette møtet, men samtidig har 6 av 7 uavgjort kommet på bortebane.

Samlet odds: 6,74
Spillestopp: 14:55

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

Post Author: GH Olsen