fm8000 oddstips 22. januar

Monaco, Portsmouth og Getafe spiller hjemmekamper denne tirsdagskvelden.

Monaco – Metz (H, 1.80)
Monaco opplever sin værste sesong på flere år. Forrige kamp tapte de 1-5 hjemme mot Strasbourg, men spilte med 10 mann i 83 minutter etter en tvilsom VAR-avgjørelse. Metz på sin side, leder Ligue 2 suverent. De har vunnet 14 av 19 kamper og scoret 33 mål. Likevel viser tidligere oppgjør at Monaco har et godt tak på Metz, med 7 seiere på rad. Cupen er en fin mulighet å redde sesongen på, hvor spillerne kan senke skuldrene og ikke tenke på nedrykk. Dette har de vist i Coupe de la Ligue, hvor de er i semifinalen. Vi tror det blir en jevn batalje, men setter en liten knapp på Thierry Henry’s menn.

Portsmouth – Peterborough United (H, 1.90)
Portsmouth og Peterborough møtes til kvartfinale i EFL Trophy. Begge lagene kjemper om opprykk til Championship, men ser på dette som en god mulighet til å ta et trofe. Portsmouth står med to strake tap og ønsker å løfte seg foran FA Cup kampen mot QPR til helgen. De har vunnet de to siste kampene mot Peterborough i serien, samt at bortelaget har sluppet inn 10 mål på de tre siste bortekampene. Vi tror det kan bli et målrikt oppgjør, men at den defensive usikkerheten i Peterborough gjør at Portsmouth tar seg videre til semifinalen.

Getafe – Valencia (U, 2.95)
Overraskelseslaget Getafe tar i mot Valencia til første kvartfinale-kamp i Copa del Rey. Laget fra Madrid har gjort det sterkt i La Liga, og ligger på 6 plass, med bare 2 poeng opp til Champions League plass. Den hardtarbeidende spillestilen har resultert i 5 seiere på de siste 6 hjemmekampene, og har faktisk tapt færre kamper enn Real Madrid denne sesongen. Valencia var uten seier siden 12 desember, men har vunnet de to siste kampene med solide prestasjoner. Med tanke på at begge lagene har scoret få mål denne sesongen, samt at Valencia har spilt uavgjort i over halvparten av ligakampene, tror vi på et jevnt oppgjør.

Samlet odds: 10,09
Spillestopp: 19:55

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

Post Author: GH Olsen