FM8000 ODDSTIPS 23. JANUAR

Feyenoord, Nimes Olympique og Sevilla tar i mot gjester denne onsdagskvelden.

Feyenoord – Fortuna Sittard (H med 0-1 handicap, 1.65)
Feyenoord ligger på tredjeplass i Eredivisie, men har lang vei opp til Ajax og PSV. Hvis det skal være håp for et trofe, er det cupen de må vinne. På 13 hjemmekamper denne sesongen, har Feyenoord scoret 29 mål, hvor 11 kamper har resultert i seier. Bortelaget ligger på en 11 plass i serien, men har bare 5 poeng til direkte nedrykk. De slipper inn mye mål på bortebane, med bare en clean sheet på de siste 8. Giovanni van Bronckhorst’s menn vil angripe kampen fra første spark, og med tanke på at lagene aldri har spilt uavgjort, mener vi dette bare kan gå en vei.

Nimes Olympique – Angers (U med 1-0 handicap, 4.35)
Hjemmelaget har tapt 5 av sine 6 siste kamper, og er dermed i elendig form. Det som kanskje er mest frustrerende for Nimes er at de har vært god i banespillet, men rett og slett mangler en målscorer. De har også sluppet inn mål i 6 av sine 7 siste kamper, og det er ingen tegn på at det skal snu. Angers vant i helgen, og tar med seg viktig selvtillit inn mot kampen. Dette er et oppgjør mellom to lag som blir å kjempe resten av sesongen for å opprettholde sin posisjon midt på tabellen. Bare 1 av Angers 9 siste kamper har endt med mer enn 2,5 mål, så vi prøver oss på en liten frekkis av en ettmåls-seier til dagens bortelag.

Sevilla – Barcelona (B, 1.85)
Det forventes fyrverkeri og stor stemning når to gode lag møtes i kvartfinalen av Copa del Rey. Sevilla hadde en meget god høstsesong, men står nå faktisk med 3 tap på rad i alle turneringer. Dermed er hjemmelaget i helt motsatt form av det Barcelona er, for de har 3 seiere på rad. Messi fikk hvile en god del mot Leganes i helgen, og det forventes at Ernesto Valverde blir å stille et sterkt mannskap til denne kampen. Vi tror kampen ender i likhet med lagenes form, og dermed en borteseier.

Samlet odds: 13,28
Spillestopp: 18:55

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

Post Author: GH Olsen