FM8000 ODDSTIPS 24. JANUAR

På hjemmebane er det i kveld Chelsea, Real Madrid og Amiens som får besøk. Her er dagens tips!

Chelsea – Tottenham (H, 1.60)
Tottenham vant den første semifinalen 1-0 i en kamp hvor Chelsea absolutt burde ha klart å utrette mer. Chelsea gikk skikkelig på tryne i helgen mot Arsenal, og manager Sarri ga uttrykk for at det er dårlig stemning og lite motivasjon i laget pr dags dato. På en annen side har Chelsea en fin hjemmestatistikk denne sesongen, og de er nok revansjlysten ut i fingertuppene. Tottenham kranglet seg til en overtidsseier i helgen, men det viste seg å koste dyrt når Dele Alli måtte ut med skade. Fra før av er både Kane, Dier, Son, Wanyama, Sissoko og Lucas Moura fraværende, så vi kan ikke se noen annen mulighet enn at blåtrøyene vinner London-oppgjøret.

Real Madrid – Girona (H, 1.35)
Real Madrid tar i mot Girona til første kvartfinale kamp i Copa del Rey. Santiago Solari’s menn gjorde en av sesongens beste kamper da de slo Sevilla 2-0 på lørdag. De skal likevel ikke føle seg komfortabel, for Girona slo ut Atletico Madrid i forrige runde, og de har scoret mot Real Madrid i alle oppgjørene mellom dem. Girona har ikke holdt nullen på de siste 11 kampene, så man kan forvente et målrikt oppgjør på Santiago Bernabeu. Selv med noen nøkkelspillere ute, mener vi at Real Madrid skal være sterke nok til å få med seg et godt utgangspunkt til returkampen.

Amiens – Lyon (B 1.75)
Amiens og Lyon møtes til kamp for å kjempe om en plass i 8-delsfinalen i Coupe de France. Det blir ingen enkel oppgave for «The Unicorns», som står uten seier på de tre siste kampene, og scorer i snitt 0.9 mål per kamp. Lyon kommer til Stade de la Licorne med høy selvtillit. De kjempet seg til en sterk seier mot St-Etienne på søndag, og har ikke tapt sine 10 siste bortekamper. Lagene har møtt hverandre seks ganger tidligere, noe som har resultert i samtlige seiere til Lyon. Vi kan ikke se noe annet utfall enn at bortelaget tar seg videre.

Samlet odds: 3,78
Spillestopp: 20.40

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

Post Author: GH Olsen