FM8000 ODDSTIPS 25. JANUAR

På fredagens meny finner vi både franske og tyske delikatesser. Vi blander alt sammen og får en lapskaus full av gode odds. Vel bekomme!

Nancy – Auxerre (B 1.92)
Auxerre reiser til tabelljumbo Nancy for å sparke i gang runde 22 i Ligue 2. Hjemmelaget har tapt 13 av 20 kamper, kun scoret 12 mål, og har ikke vunnet siden 30 november. Auxerre har heller ingen god sesong, men har vist positive takter i det siste. De tre siste kampene har vært knusende seiere, med en målforskjell på 11-0. I tillegg har de ikke tapt på 7 kamper, hvor fire av dem har vært på bortebane. Nancy må kjempe med nebb og klør for å få med seg noe fra denne kampen, men på bakgrunn av de siste kampene, er det mye som tilsier at bortelaget reiser hjem med alle poengene.

Marseille – Lille (H, 2.15)
Marseille trengte sårt en 3 poenger mot Caen i helgen, og det fikk de. Dermed avsluttet de en negativ rekke på hele 9 (!) kamper uten seier, og her fikk spillerne viktig selvtillit inn mot en vanskelig kamp mot formlaget Lille – som har 4 seiere på rad. Marseille har hatt kanskje hatt en dårlig sesong, men de har bare tapt èn hjemmekamp – og vanligvis har de godt tak på dagens motstander. Vi går for at Marseille får seg nok en opptur.

Hertha Berlin – Schalke 04 (Begge lag scorer – JA, 1.75)
Hertha Berlin har så langt hatt en humpete sesong, men på hjemmebane står de med kun èn kamp uten scoring. Tallene viser 1,75 mål pr kamp på eget gress, men samtidig ser vi på 1,56 mål sluppet inn. Hertha står også for øyeblikket med labre 1 seier på de 5 siste hjemmekampene – og dette skyldes dårlig defensiv struktur. Schalke 04 viser også negative tall i antall mål imot på bortebane, og de har 1 seier på sine 5 siste reiser. Når vi ramser opp og ser at det har vært omtrent 3,5 mål pr kamp på Olympiastadion denne sesongen, så ser vi ingen annen mulighet enn å sette spill på at begge lag scorer.

Samlet odds: 7,22
Spillestopp: 19.55

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

Post Author: GH Olsen