FM8000 ODDSTIPS 28. JANUAR

Vi starter uken med litt godt og blandet fra spansk, engelsk og italiensk fotball. Hiv dere med!

Barnet – Brentford (B, 1.45)
Brentford reiser til Barnet for i håp om å sikre seg avansement til 5 runde i FA Cupen. Hjemmelaget sliter i National League, og ligger på en 17 plass, med bare 11 nettkjenninger. Brentford på sin side, står med tre strake seiere i alle turneringer, men har hatt det tøft i Championship. Likevel mener vi divisjonsforskjellen er så stor, at det vil være en stor cupbombe om Barnet tar seg videre.

Alaves – Rayo Vallecano (H, 1.85)
Alaves har hatt en imponerende sesong, selv om de nylig gikk på en stor smell mot Getafe. Alaves ønsker å opprettholde sin topp 5-plassering, og når de møter hovedstadslaget Rayo Vallecano mener vi at det er gode muligheter for det. Rayo sliter i bunnen, og de har nok med å krangle til seg noen poeng i ny og ned for å overleve i La Liga. Dessuten er Rayo et mindre godt bortelag, så her må de nok returnere til Madrid uten poeng.

Empoli – Genoa (U, 3.15)
Bortelaget Genoa har hele -12 i målforskjell på bortebane, og på toppen av det hele har de solgt toppscorer Piatek til AC Milan. Empoli står med -1 på hjemmebane, så her er det ingen av lagene som imponerer. Genoa har faktisk ikke vunnet på bortebane denne sesongen, og står med så mye som 5 uavgjort. Empoli har 5 uavgjort på hjemmebane, så hva annet kan man tippe enn uavgjort på dette oppgjøret?

Samlet odds: 8,45
Spillestopp: 20.25

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

Post Author: GH Olsen