FM8000 ODDSTIPS 29. JANUAR

Full runde i England denne midtuken, og vi ser at tirsdag kan bli en målrik affære!

Man Utd – Burnley (H med 0-1 handicap, 1.60)
Solskjærs menn imponerte nok en gang med en solid seier i helgen borte mot et svakt Arsenal-lag. Dermed står «de røde djevlene» med 8 seiere på rad under sin nye manager, og her har det blitt scoret hele 22 mål. Det som tidligere så ut til å bli en svært mislykket sesong, har nå fått en annen melodi. Nå er man med i kampen om topp 4, en meget god mulighet i FA-cupen, og man møter PSG i Champions League med langt større tro enn tidligere. Burnley er i god form de, men de har en laber bortestatistikk denne sesongen. Dessuten gjør de det svært dårlig når de besøker «topp-6-lagene». Burnley har også sluppet inn 2 mål eller mer i omtrent halvparten av kampene sine. Vi tror Man Utd smeller til med en solid hjemmeseier.

Arsenal – Cardiff City (H med 0-1 handicap, 1.60)
Cardiff skal ut i sin første kamp etter tragedien hvor deres nysignering Emiliano Sala forsvant med sitt fly over den engelske kanal. En tung periode for alle i klubben, og slikt påvirker alle i klubben. Cardiff har ikke spilt kamp på 10 dager, og de er blant de dårligste bortelagene i serien med 8 tap av 11 mulige. Arsenal ble slått ut av FA-cupen i helgen, og har fullt fokus på å klare 4.plassen i Premier League. Arsenal har over 2 mål scoret i snitt på hjemmebane, og Cardiff har over 2 mål sluppet inn på bortebane. Arsenal har dessuten vunnet med 2 mål eller mer i 8 av sine 9 hjemmeseiere. Her må det bli mål.

Swansea – Birmingham (H 1.95)
Swansea og Birmingham møtes til en svært viktig kamp i Championship. Lagene ligger på henholdsvis 11 og 13 plass, men har bare 6 og 7 poeng opp til playoff. Swansea har vært i god form den siste tiden, med seks kamper på rad uten tap, hvor fire har vært seier. I tillegg har de vunnet fire av seks hjemmekamper mot lag på nedre halvdel av tabellen. Birmingham, som i desember kjempet om opprykk, er inne i en svært dårlig periode. Det ble 3-1 tap mot Norwich i forrige runde, og dermed står laget med tre strake tap. Det blir et spesielt øyeblikk for Garry Monk å returnere til Liberty Stadium, men vi tror han må belage seg på å reise tomhendt fra Wales.

Samlet odds: 4,99
Spillestopp: 20.40

Flere gode tippetips finner du på oppslagstavla hos Rensåskiosken og er du på jakt etter ekte meninger om fotball, følg KeegSports på Facebook.

Post Author: GH Olsen