fm8000 oddstips 9.mai

Vi er ikke engang i nærheten tirsdag. Her er dagens oddstips

Kamp 85 KFUM Oslo- Lillestrøm (1-0) H til 2,20
NM CUP. 3.runde
KFUM Oslo sprudler i serien med 3-1-0 og 11-3 i mål i 2.div. LSK vant så vidt mot Sandefjord i serien og har ikke overbevist. Spiller som kjent på duellkraft og møter her et fintspillende lag. I tillegg så spiller vertene på kunstgress som er en stor fordel. Dette blir enten en skrell, eller så klarer LSK å sikre ekstraomganger på ren rutine.

Kamp 95 Ullensaker/Kisa – Kongsvinger IL H til 2,05
NM CUP. 3 . runde
Ullensaker/Kisa har gjort det bra i serien, og burde ha vunnet borte mot Florø sist søndag. Vant enkelt 3-0 borte mot Kjelsås i forrige runde. Kongsvinger sliter i serien, men har gjort det bra cupen. 4-2 hjemme mot Raufoss i forrige runde. Ullensaker/ Kisa vinner her.

Kamp 147 Juventus- Milan H til 1,75
Italiensk cupfinale
Spilles på nøytral bane i Roma. Juventus har trolig sikret seriegullet etter at Napoli dummet seg ut i det siste. Har vunnet begge oppgjørene mot Milan både i år og forrige sesong. Er best i alt og bare undervurdering gjør at cupgullet kan glippe. Spill H.

Vi setter 100 kroner rett fram, til en total odds på 7,89. Spillestopp er 17:55. Flere gode tippetips henger på oppslagstavlen på Rensåskiosken og på http://torgeirtips.no. Vi ønsker lykke til…

Total innsats: 9320,-
Total gevinst: 6096,-

Post Author: GH Olsen