Gledessprederen 25. Nov 2019

Hver dag deler FM 8000 og Bodø Bakeri ut Gledessprederkaken, til noen som har fortjent det.
Det kan være den som alltid sier ja, som alltid hjelper til, den som får alle rundt seg til å smile,
eller den som bare er viktig for deg ??

Gledesspreder: Mine kolleger
Avsenders navn: : Henning

Begrunnelse: Jeg synes kollegene som jeg jobber sammen med gjør hver dag til en solskinnsdag.
De skaper en herlig atmosfære, arbeidsmoral og får meg, og oss til å ha en fantastisk dag på jobben. Jeg synes samtlige fortjener denne kaken, siden de skaper ett godt arbeidsmiljø og sprer uendelig med glede. Det er ikke en dag uten flere store glis.

De jeg nominerer har navnene: Frank, Sindre, Erik, Darek og Anders.

Har du en kandidat til gledessprederen nominer vedkommende her..

Post Author: Børge Einvik