Gledessprederen 26.Juli

Hver dag deler FM 8000 og Bodø Bakeri ut Gledessprederkaken, til noen som har fortjent det.
Det kan være den som alltid sier ja, som alltid hjelper til, den som får alle rundt seg til å smile,
eller den som bare er viktig for deg ??

Vinner: Mine medarbeidere på røntgen AVD. Nlsh
Avsenders navn: : Pål Bakklund

Begrunnelse: : Jeg ønsker å nominere gledessprederkaka til mine kollegaer på røntgenavdelingen, sykehuset. Hver dag står vi på for å hjelpe alle som trenger et bilde i sykdom eller en brekt hånd eller fot. Vi støtter og hjelper hverandre hver dag. Vi sprer alle glede til hverandre hver dag, uten humoren og latteren hadde dagene vært grå og triste. En dag uten latter er skjeden på røntgen. Så mitt ønske er en kake til alle som får meg til å flire så tårene triller, og som gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. Spesielt nå i ferietiden hvor vi alle står på litt ekstra for at alle skal få ferie.

Post Author: Børge Einvik