Gledessprederen 30.Juli

Hver dag deler FM 8000 og Bodø Bakeri ut Gledessprederkaken, til noen som har fortjent det.
Det kan være den som alltid sier ja, som alltid hjelper til, den som får alle rundt seg til å smile,
eller den som bare er viktig for deg ??

Vinner: Dyrelegene Bodø
Avsenders navn: : Anne Brrivik

Begrunnelse: Jeg vil gjerne nominere alle ansatte hos Dyrelegene Bodø. De er hyggelige engler i blå genser, som yter en fantastisk service og gode smil. Jeg har vært hos dem flere ganger de siste ukene i forbindelse med sykdom. Måten de har hjulpet meg på er uvurdelig og jeg har hele tiden følt meg trygg hos dem. I tillegg har de servert de deiligste godbiter. Mor har vært fra seg av bekymring, men de har trøstet og fulgt opp på en måte som bare disse englene kan og trygget henne.
Håper de kan få kaka, det fortjener de virkelig. Mvh Rusken, labradoodel på 7 år

Post Author: Børge Einvik