Tapte veddemål – igjen

Mads Hansen som står bak sommerens landeplage, «Sommerkroppen», tapte nok et veddemål.
Da den tidligere 34 år gamle fotballspilleren lanserte sangen sin i slutten av mai, hadde han såpass liten tro på suksess, at han flesket til med opptil flere lovnader.

– Hvis jeg kom på topp 50, så skulle jeg spille i spektrum på konserten til Staysman. Hvis det ble topp 20, måtte jeg bleke tennene superhvite. Havnet låta på topp 10, måtte jeg ta Restylane i leppene, forteller Hansen til TV2.

 

Og dersom sangen havnet helt øverst på Spotify – noe det viste seg at den gjorde – skulle den selverklærte «anti-tatoveringsfyren» tatovere inn Spotifys topp tre-liste på rumpa, fra den dagen låta føk helt til topps.

Fornøyd
I helgen var det derfor ingen bønn; med kameraer på slep inntok Hansen ei tatoveringssjappe i Brumunddal.

– Jeg synes ikke dette var så ille. Jeg synes det ble kult, jeg, sier en noe overrasket Hansen til VG-TV.

«Har du hørt historien om han som skulle gi ut låt for første gang, og i all eufori lovte at han skulle tatovere inn Spotify-topplista på rumpa hvis han inntok førsteplassen?», skriver 34-åringen på Instagram.

Post Author: GH Olsen